Evroazijski put

Evroazijski put

понедељак, 4. мај 2015.

Саопштење Евроазијског пута - Подршка кампањи Заветника ''Србија никада у НАТО''


Евроазијски пут подржава кампању Српског сабора Заветници ''Србија никада у НАТО''. Као невладина организација чији је циљ промена погубног политичко-економско-културног курса на којем се наша држава налази већ 15 година, Евроазијски пут сматра да ће сарадња са Северноатлантском алијансом, као и евентуални улазак у овај агресорски војни савез довести до даље дестабилизације Србије и онемогућити политичку, економску и културну сарадњу, како са Русијом, тако и са другим чланицама Евроазијске уније и Евроазијском унијом у целини. Евроатлантски курс који различити агенти окупације спроводе у Србији свих ових година за нас представља једну превазиђену политику, политику прошлости, а инсистирање на истом сведочи о недораслости и недостатку визије наше политичке елите. Док се Запад урушава, снага Истока расте. Савез са Русијом и осталим чланицама Евроазијске уније Србији ће омогућити ослобођање од западне, атлантске окупације и економски развитак.

Не смемо заборавити на злочине НАТО пакта према српском народу, агресију на државу Србију, те окупацију дела територије наше земље. Улазак у НАТО представљао би амнестирање свих злочина и разарања које је овај агресорски војни савез нанео нашој држави и народу, те одрицање од српске историје и жртава које је Србија претрпела приликом одбране од агресије.

Такође, морамо напоменути да би улазак у НАТО обавезао Србију да учествује у будућим крвавим походима ове злочиначке државе и сврстао нас на страну агресора и окупатора суверених, међународно признатих држава широм света.

Из наведених разлога, Евроазијски пут сматра да је кампања Заветника изузетно значајна, као и да иста долази у правом тренутку, те овим путем истичемо нашу подршку и позивамо све грађане Србије да потпишу петицију Српског сабора Заветници којом се захтева да Србија никада не уђе у НАТО пакт.



Београд, 04.05.2015. године
Сектор за односе са јавношћу "Евроазијског пута"

Нема коментара:

Постави коментар